Tag Archives: Sambutan

Wilujeng Sumping






Wilujeng Sumping kasadayana anu atos nyempatken hadir atanapi ningali kana ieu website www.obatparkinson.info . Sateacana hayu urang panjatken puji sinareng syukur ka Allah SWT anu atos maparin kanikmatan , kasehatan ka urang sadayana, teu hilap oge urang Sholawat sinareng Salamna sing terus ngocor ka jungjunan urang sadaya Kanjeng Nabi Muhammad SAW , ka kulawargina, ka… Read More »